unique experience in world of fashion
Uw reis- & Fashion expert
Helen Kuipers-Conijn
Helen Kuipers-Conijn Haar passies voegt Helen samen: mode en reizen.
Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Hieronder staan de veel voorkomende vragen met betrekking tot onze reizen naar de modesteden.
Staat uw vraag hier niet bij? Stuur uw vraag per e-mail en we geven u alsnog antwoord!


Wat kan ik van mijn reisbegeleider verwachten?

Op locatie werken wij samen met een Nederlandstalig team dat de stad uitstekend kent. Het team is niet alleen verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de reis, onze mensen staan ook klaar met adviezen, ideeën en tips om hier en daar persoonlijke accenten te leggen tijdens de reis. 

Wat is de werkwijze van High Fashion Travel?

De reizen van High Fashion Travel staan in het teken van mode. Wij benutten ons netwerk binnen de modewereld om u toegang te verschaffen tot plaatsen die voor anderen gesloten blijven, om zo een onvergetelijke reis te laten beleven. Door het exclusieve karakter van de reizen blijft de opzet kleinschalig en is het aantal reizen beperkt. Het programma wordt met zorg samengesteld en biedt een keur aan unieke ervaringen. Naast het modeprogramma is er natuurlijk ruimte om hier en daar een eigen invulling te geven, met bijvoorbeeld een bezoek aan een museum, het bijwonen van een concert of voorstelling of gewoon een heerlijke stadswandeling. Vanzelfsprekend assisteren wij u graag bij het reserveren van tickets. 

Is maatwerk mogelijk?

Jazeker. High Fashion Travel organiseert kleinschalige, exclusieve groepsreizen voor gezelschappen van maximaal 18 personen De vertrekdata van deze reizen staan gepubliceerd op deze website. Desgewenst is het mogelijk om modereizen op maat samen te stellen, op een door u gewenste vertrekdatum. In samenspraak stellen we dan de inhoud van de reis samen.

Waarom zou ik voor High Fashion Travel kiezen?

De stedenreizen van High Fashion Travel bieden een unieke kans om een kijkje te nemen in de mystieke wereld van de mode. Deuren die doorgaans gesloten blijven, gaan voor u open. Wij kennen alle locaties en betrokken mensen persoonlijk. Daarnaast is High Fashion Travel aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Allemaal zekerheden voor u als reiziger. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen.

Hoe lang van tevoren kan ik het beste boeken?

Hoe eerder u boekt, hoe groter de kans is dat er op de reis van uw keuze nog beschikbare plaatsen zijn. Door het exclusieve karakter van de modereizen is het niet mogelijk deze op grote schaal te organiseren. Het aantal reizen en plaatsen is daarom beperkt.